Word nu lid

Zin om lid te worden van onze afdeling?

Wil je deel uitmaken van de grootste socio-culturele beweging van Schiplaken ? Wil je actief deelnemen aan het dorpsleven ? Hou je van open ruimte en voel je je verbonden met het platteland ? Hoop je wat op te steken over tuinieren of koken?

Dan is de Landelijke Gilde zeker iets voor jou ! Je ontvangt bovendien tweemaandelijks het tijdschrift "Nest". Een blad boordevol weetjes over wonen en leven op het platteland, met uitstekende tuintips voor wie groene vingers heeft, met interviews van mensen met pit en persoonlijkheid, met kanttekeningen en cursiefjes...

>>>  Inschrijven kan je door hier te klikken   <<<

Leden Landelijke Gilden beleven meer!

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, ... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.

Kom erbij, want voor 28 euro (of zelfs maar 14 euro voor jouw eerste jaar als nieuw lid!) geniet je van talrijke activiteiten, vriendschappen én ledenvoordelen:  

Wij bieden je heel wat leesvoer: je ontvangt ons ledenmagazine Buiten, het plattelandsmagazine Libelle Nest, de zomerbrochure Buitentips en een nieuwsbrief op maat. Daarnaast krijg je een mooie korting op andere tijdschriften, zoals Libelle en Knack.  

Met jouw lidkaart vallen er ook fijne kortingen te rapen. Een dagje Plopsa De Panne of Plopsa Coo, knutselgerief kopen bij De Banier, winkelen bij Aveve of lekker uit eten bij Lunch Garden? Op vertoon van jouw lidkaart, kan dat alles (en nog veel meer) een stukje voordeliger!

Als lid neem je goedkoper of zelfs gratis deel aan verschillende activiteiten en ben je, samen met je hele gezin, verzekerd tijdens jullie deelname.