Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Wanneer
- maandag 26 september 2022 19u00 - 22u00
Zaal Den Bosuil (Schiplaken) - BIESTSTRAAT 233, 3191 HEVER
Verslag
Na een lange onderbreking ten gevolge van Covid, konden onze kookavonden voor mannen dit najaar eindelijk hervat worden. Gedurende vier avonden konden 22 deelnemers hun kookkunsten verfijnen. Meer deelnemers laat de beperkte capaciteit van de keuken van zaal den Bosuil niet toen. Leuk was dat we deze keer toch een paar nieuwkomers én jonge leden konden ontvangen. Het thema van deze reeks was Sardinië. Onze kok, Luc Longin is erdoor begeesterd. Hij heeft er immers relationele contacten. Tijdens deze vier avonden maakten we kennis met een twintigtal Sardijnse recepten gaande van hapjes over voor- en hoofdgerecht tot dessert. We maakten eveneens kennis met een aantal Sardijnse voedingsmiddelen en wijnen. Luc trok ook tijd uit om ons meer over het eiland te vertellen, zodat het eigenlijk een gastronomische reis werd. Op de laatste avond werden de partners uitgenodigd om te komen proeven. Het werd een gezellige afsluitende avond en ze vonden allen dat we ,in voetbaltermen, nog verlengingen mogen organiseren.
Praktisch
Artiest / Spreker / Gids
Luc Longin
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Schiplaken
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten