bedrijfsbezoek DHL en Audi - VOLGEBOEKT

Wanneer

  • maandag 25 november 2019 09u00 - 17u00
Brussel - GROTE MARKT , 1000 BRUSSEL
Dit jaar werd een beste beentje voorgezet om 2 topbedrijven te kunnen bezoeken : DHL Zaventem en Audi Vorst. Beide lopen voorop in hun branche en het is dan ook een unieke gelegenheid om die van dichtbij te leren kennen.
Tegen 9.00u worden we verwacht op de DHL hub op de luchthaven van Zaventem, waar we ontdekken hoe daar iedere nacht 22 vliegtuigen behandeld worden met de nieuwste state-of-the-art technologie. We gaan er zien hoe hier dagelijks 52.000 pakjes per uur gesorteerd kunnen worden.

De installaties van DHL bevinden zich op de luchthaven. Daarom zijn er specifieke veiligheidsinstructies van toepassing. Alle deelnemers krijgen hierover vooraf instructies toegestuurd.

Daar het bezoek zal plaatsvinden op een verhoogde loopweg (+/- 2 verdiepen hoog), met verschillende trappen, raden wij dit bezoek niet aan voor mensen met hoogtevrees of slecht te been zijn.

In de namiddag brengen we een bezoek aan Audi Brussel.
's Middags 13.00 u hebben we eerst een lunch  in het bedrijfs-restaurant. Onze maaltijd daar omvat soep, een hoofdgerecht, dessert, een drankje en  koffie.
 
De Audi-fabriek in Vorst was jarenlang verboden terrein voor pottenkijkers. Dat had alles te maken met de top secret ontwikkeling van de Audi e-tron: de eerste volledig elektrische SUV van het merk met de vier ringen. Nu de productie van het nieuwe model op volle toeren draait, mogen we opnieuw een kijkje achter de schermen nemen van de volledig vernieuwde, CO2-neutrale fabriek.

Praktisch

Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Schiplaken
Meer weten?
Prijs
€ 30,00
Inschrijven vóór 01 november 2019 door storting op de rekening van Landelijke Gilde Schiplaken BE 13 6528 2274 0039 met als mededeling : - 'bedrijfsbezoek' - volledige naam en voornaam van alle deelnemers. De beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten