Dr. Luc Colemont - Geef darmkanker geen kans

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • maandag 25 februari 2019 19u30 - 22u30
GC Den Breughel - WESPELAARSESTEENWEG 85, 3150 HAACHT
Iedere dag verliezen 5 families in Vlaanderen een dierbare aan darmkanker. Dat zijn er 150 per maand. Nochtans is darmkanker volgens alle criteria van de Wereld-gezondheidsorganisatie de 'ideale ziekte' om vroegtijdig op te sporen. Indien vroegtijdig opgespoord, is de kans op genezing méér dan 90%.
Iedere dag verliezen 5 families in Vlaanderen een dierbare aan darmkanker. Dat zijn er 150 per maand. Nochtans is darmkanker volgens alle criteria van de Wereldgezondheidsorganisatie de 'ideale ziekte' om vroegtijdig op te sporen. Indien vroegtijdig opgespoord, is de kans op genezing méér dan 90%. Er bestaat jammer genoeg nog een groot gebrek aan kennis over dit onderwerp.
Dr. Luc Colemont was 28 jaar maagdarmspecialist in het GZA Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen. Sedert januari 2016 is hij fulltime werkzaam voor de vzw Stop Darmkanker die hij zelf opgericht heeft in 2012. Sedert zijn carrièreswitch heeft hij reeds meer dan 300 lezingen gegeven.
Tijdens deze lezing kom je meer te weten over het belang van een vroege opsporing van darmkanker en alles wat daarmee samenhangt. Informatie en voorlichting zijn immers cruciaal in de strijd tegen darmkanker. Een boeiende voordracht in mensentaal, met een lach en een traan, die slechts één doel voor ogen heeft:minder leed door darmkanker, méér gezonde levensjaren!

De Landelijke Gilden van het gewest Haacht nodigen u van harte
uit op deze interessante lezing!

Gratis voor leden Landelijke Gilden en inwonende gezinsleden, op vertoon van hun lidkaart. Niet leden betalen €5 aan de kassa.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Luc Colemont
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Schiplaken
Landelijke Gilden Gewest Haacht
Meer weten?
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

016 28 61 54

Meer activiteiten

  • 08 mei

    Kruisviering op de boerderij

  • 18 mei

    Champagneweekend - Inschrijving afgesloten

  • 26 mei

    Happen en trappen