Wandelweekend 2019 - VOLGEBOEKT

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van vrijdag 27 september 2019 om 14u00 tot zondag 29 september 2019 om 15u00
ieper - BISSCHOPSSTRAAT , 0099 SCANNING

Verslag

Het regenachtige weekend van 27 tot 29 september kondigde zich na 2 zomerse weekenden niet echt aantrekkelijk aan om te gaan wandelen. Toch waren de weergoden ons goedgezind want op een regenbui tijdens de aanvangsfaze op vrijdag en wat regen op zaterdagvoormiddag konden we de weg droog afwandelen.
We werden getrakteerd op de prachtige groene omgeving rond Ieper en stelden vast dat er naast de alom gekende kerkhoven er nog een echt groene long aanwezig is.
Op vrijdag werd de spanning opgedreven en de competitiegeest bovengehaald tijdens de LG quiz waar deelnemen uiteindelijk belangrijker was en allen moe maar erg voldaan konden gaan rusten om de laatste dag wandelen aan te vangen op zondagochtend.
Tussendoor bezochten we op zaterdag ook nog een commandobunker op de Kemmelberg en werd regelmatig voor de innerlijke mens gezorgd om telkens weer de eindstreep te kunnen halen. 
Dit 20ste wandelWE zal andermaal een goede reclame zijn voor het volgende wat voor najaar 2020 gepland staat. We zien er zonder twijfel heel wat bekende gezichten opnieuw terug !

Praktisch

Vertrek
vrijdag
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Schiplaken
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten