Nieuwe bank in Schiplaken

wist je dat Landelijke Gilde Schiplaken zorgt voor een nieue bank in Schiplaken ?

Op het recente aperitiefconcert heeft onze voorzitter gemeld dat onze gilde ging zorgen voor “een bank in Schiplaken”.

Het gaat natuurlijk over een zitbank en uiteraard niet over een financiële instelling, hoe nuttig dit ook zou zijn voor ons dorp.

Landelijke Gilde heeft iets gevonden dat iedereen kan samenbrengen in ons dorp, namelijk een eigen zitbank. We kozen voor een robuuste en ecologische bank die voor 100% bestaat uit gerecycleerd materiaal. Het resultaat is een bank die er niet alleen goed uitziet, maar ook zeer slijtvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Om onze bank een eigen toets te geven wordt ons Landelijke Gilden Schiplaken-logo in de bovenste balk gelaserd.

We kozen 3 mogelijke plekken uit in Schiplaken waarvan we denken dat het leuk zou zijn om op 1 ervan de bank te plaatsen. We willen dit echter niet alleen doen en vragen daarom jullie hulp.

Ga via deze link http://bit.do/bank2018 naar de actiepagina voor Schiplaken, bekijk de 3 locaties en stem, of stem via Facebook.

De bank wordt uiteindelijk geplaatst op de locatie met de meeste stemmen.

Je kan stemmen tot begin maart. Daarna worden de resultaten bekend gemaakt en zal de bank begin juni feestelijk en officieel ingehuldigd worden.

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Uitslag kwis Katogentocht